Dr. Kravcsenko Tetyana

Orvosi tanulmányok

2002-ben állatorvos doktori diplomát szereztem a Kijevi Nemzeti Agrár Egyetem Állatorvos-tudományi Karán, állatorvos-gyógyszeres szakon.

2002-től 2017-ig Magyarországon állategészségügyi termékek forgalmazásával foglalkoztam.

Az orvoslási szakmai gyakorlatot 2017-ben a Bábolnai Állatorvosi Rendelőben töltöttem Dr. Mátray Árpád országosan ismert állatorvos-homeopata mellett.

Már a kezdetektől az alternatív gyógyítás lehetőségeit kerestem, ez késztetett arra, hogy tovább képezzem magam.

Alternatív gyógyítás

Annak érdekében, hogy a lehető leghatékonyabban szolgáljam a páciensek gyógyulását, a hagyományos állatgyógyászat mellett az alternatív és természetközeli módszereket – Homeopátiát, Ájurvédát, Fitoterápiát, Energia- és Fény-gyógyászatot – is alkalmazom.

Nem csak akkor állok rendelkezésre, hogyha baj van, szívesen tanácsot adok abban is, hogy hogyan gondozza, táplálja kedvencét, hogyan előzze meg a betegségeket. Akkor is szeretettel látjuk pácienseinket, mikor csak egy hétköznapi védőoltásról vagy kontrollvizsgálatról van szó, hiszen a legjobb, ha „kutyabaja” sincs a kis kedvenceknek.

Praxisom jelentős részében kutya és macska ellátásával foglalkozom, de évről évre egyre több egyéb kisállat érkezik hozzám, illetve hívnak haszonállatokhoz is.

Munkám során igyekszem a legtöbbet nyújtani kis kedvencének, hiszen tudom, hogy sokan családtagként szeretik állataikat, és ezt a törődést megérdemlik.

Köszönöm, hogy munkámat, igyekezetemet pácienseim gazdái bizalmukkal ismerik el.

Rendelő

2943 Bábolna, Mészáros u. 3.

A bábolnai állatorvosi rendelő egy teljeskörű állategészségügyi szolgáltatást nyújtó létesítmény. A barátságos rendelőben nagy szeretettel fogadom a kisállatokat és gazdikat egyaránt! A rendelőben állatorvosként 2017. óta próbálok lelkiismeretes munkát végezni.

A rendelőben lehetőség van széles választékú állategészségügyi készítmények (kullancs-, bolhaelleni szerek, porcerősítő, immunrendszer erősítő stb.) illetve diétás állatorvosi száraztápok és konzervek megrendelésére.